המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים במחבת גדולה בשמן את הבצל עד לריכוך, על להבה בינונית כ-10 דקות. מערבבים כל 2 דקות על מנת שלא יישרף.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון, וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות עד להזהבה.
מוסיפים את הצנוברים, טחון מהצומח ופטרוזיליה, ומערבבים היטב. מבשלים כ-5 דקות נוספות, מסירים מהאש, ומצננים היטב במקרר.
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
פורסים על משטח עבודה דף פילו, משמנים קלות בשמן זית בעזרת מברשת, ומעליו מניחים דף נוסף. מניחים 3-4 כפות מהמילוי לאורך החלק התחתון של דף הפילו, ומגלגלים לרולדה לא הדוקה.
מגלגלים לשבלול, ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
משמנים את הבורקס בשמן זית, ומפזרים שומשום או קצח. ממשיכים עם יתר דפי הפילו והמילוי.
מעבירים לתנור החם ל-20 דקות עד שהבורקסים מזהיבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1