מטגנים במחבת גדולה בשמן את הבצל עד לריכוך, על להבה בינונית כ-10 דקות. מערבבים כל 2 דקות על מנת שלא יישרף.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון, וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות עד להזהבה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הצנוברים, טחון מהצומח ופטרוזיליה, ומערבבים היטב. מבשלים כ-5 דקות נוספות, מסירים מהאש, ומצננים היטב במקרר.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
שלב 5
0 דקות
פורסים על משטח עבודה דף פילו, משמנים קלות בשמן זית בעזרת מברשת, ומעליו מניחים דף נוסף. מניחים 3-4 כפות מהמילוי לאורך החלק התחתון של דף הפילו, ומגלגלים לרולדה לא הדוקה.
משמנים את הבורקס בשמן זית, ומפזרים שומשום או קצח. ממשיכים עם יתר דפי הפילו והמילוי.
שלב 8
20 דקות
מעבירים לתנור החם ל-20 דקות עד שהבורקסים מזהיבים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מטגנים במחבת גדולה בשמן את הבצל עד לריכוך, על להבה בינונית כ-10 דקות. מערבבים כל 2 דקות על מנת שלא יישרף.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון, וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות עד להזהבה.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את הצנוברים, טחון מהצומח ופטרוזיליה, ומערבבים היטב. מבשלים כ-5 דקות נוספות, מסירים מהאש, ומצננים היטב במקרר.
שלב 4
מתוך
8
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
שלב 5
מתוך
8
פורסים על משטח עבודה דף פילו, משמנים קלות בשמן זית בעזרת מברשת, ומעליו מניחים דף נוסף. מניחים 3-4 כפות מהמילוי לאורך החלק התחתון של דף הפילו, ומגלגלים לרולדה לא הדוקה.
הערות 1