המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים סיר ג'חנון בקוטר 24 ס"מ או סיר עגול שמיועד לתנור בתחתית ובדפנות בנייר אפייה ומורחים עליו טיפת חמאה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות – טורבו.
להכנת המלית - מניחים בקערה את הגבינות.
מטגנים במחבת את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים למחבת את עלי התרד.
מסירים מהאש ומסננים את הנוזלים.
מקררים את התרד ומוסיפים לתערובת הגבינות, מוסיפים את התבלינים ואבקת המרק, קמח וביצה ומערבבים.
מסדרים על נייר האפייה את הקנלוני, כשהם עומדים.
מעבירים את המלית לשקית זילוף וגוזרים חור בקצה, מזלפים לכל קנלוני מלית עד 3/4 גובה.
להכנת הרוטב - מטגנים את הבצל והחמאה עד שקיפות, מוסיפים את השמנת לבישול, התבלינים והקורנפלור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
יוצקים מעל הקנלוני את הרוטב ומכסים בנייר אפייה עגול ומעליו נייר כסף.
אופים כ–40 דקות.
מסירים את נייר הכסף והאפייה, מפזרים למעלה את הפרמזן ומחזירים לתנור לעוד 6 דקות, או עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0