לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
במחבת מטגנים את שמן הזית והשום ומוסיפים את עלי התרד עד ריכוך.
בקערה מערבבים את גבינת הריקוטה, הפרמזן והמוצרלה המגוררות ומוסיפים את התרד המאודה.
מוסיפים לתערובת את השמנת המתוקה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט וטורפים עם הביצים.
(תבנית מלבנית בגודל 25X30) מניחים שכבה של דפי לזניה בתבנית.
יוצקים מהרוטב ומפזרים אותו היטב.
מניחים עוד שכבה של דפי לזניה ויוצקים מעליה עוד רוטב.
חוזרים על התהליך עד למילוי התבנית.
את החלק העליון של הלזניה מכסים ברוטב ומפזרים אותו באופן אחיד.
מפזרים מעל את גבינת המוצרלה/צהובה/צ'דר.
אופים כ- 45 דקות עד שפני הלזניה זהובים. אם החלק העליון של הלזניה משחים ניתן לכסות אותה בנייר כסף או לחלופין להנמיך מעט את חום התנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3