לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בבלנדר או במעבד מזון את הבצל, שום, פטרוזיליה, כוסברה, ביצים ומלח. מעבירים את הבלילה לקערה, מוסיפים את הבשר הטחון ופירורי הלחם, ומערבבים בידיים.
יוצרים קציצות שוות בגודלן, ומכניסים למקרר.
בסיר רחב ולא גבוה מדי, מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הזיתים, מערבבים קלות, ומוסיפים פנימה את רוטב העגבניות.
מתבלים בכמון, פפריקה וכורכום. מערבבים היטב, ומוסיפים את המים.
מוסיפים פלפל צ'ילי, ומבשלים מעט את הרוטב.
טועמים אם יש צורך להוסיף מלח, ומוסיפים את הסוכר.
מוסיפים עוד 1/4 כוס מים, ומערבבים היטב.
מוסיפים לסיר את הכוסברה והפטרוזיליה, ואז שמים את הקציצות ומשאירים עיגול פנוי במרכז.
מכניסים לתוך העיגול את המנגולד, סוגרים את הסיר, ומבשלים 10 דקות על להבה גבוהה.
מנמיכים את הלהבה, ומבשלים עוד חצי שעה.
ניתן להגיש את הקציצות על מצע פתיתים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1