המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200-220 מעלות טורבו.
מרתיחים את המים החמים בסיר ומוסיפים את הפתיתים ושמן הזית.
מבשלים אותם 7-8 דקות.
מערבבים בקערה את רוטב הפיצה, עלי בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל, פטרוזיליה והזיתים ומערבבים.
שוברים פנימה את הביצים והגבינות ומערבבים היטב, מוסיפים את הפתיתים המבושלים ומערבבים שוב.
מעבירים לתבנית אפייה עגולה מסוג פיירקס או תבנית עגולה חד פעמית אופים 20-30 דקות ומוציאים מהתנור. המרקם דומה לעוגה.
זורים למעלה פירורית זהב וגבינה צהובה או גאודה ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של 10 דקות, עד לקבלת גוון זהוב ופריך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאד
אין ברכיבים זיתים, שמופיעים בשלב 4
היי טובה, בעקרון אפשר לשים זיתים לפי הטעם. הוספנו שתי כפיות ואת כמובן יכולה לוותר, לשים יותר או פחות. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2