המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר גדול עם מים ומלח.
כשהמים רותחים מכניסים את קלחי התירס ומבשלים כ-10 דקות.
מוציאים את הקלחים לקערה ומפזרים עליהם קוביות קטנות של חמאה/מרגרינה ועוד מלח.
מגישים וזוללים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0