המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים סוכר, מים ומי ורדים על אש קטנה בסיר, ליצירת סירופ סמיך ועכור.
טוחנים במעבד מזון עם להב פלדה את האגוזים, הבוטנים והשומשום למרקם של פירורי לחם.
מוסיפים לסיר עם סירופ הסוכר ומבשלים אגב ערבוב מתמיד עשר דקות. בסוף הבישול תהיה בסיר עיסה סמיכה מאוד.
מרטיבים תבנית אפייה ומרפדים בנייר אפייה (הרטיבות תעזור לו להידבק לדפנות). יוצקים לתבנית המרופדת את תערובת האגוזים.
התערובת צריכה להגיע לגובה של 2-3 ס"מ. מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים מעל ומהדקים, כדי שהם ישקעו מעט בתערובת.
מצננים רבע שעה וחותכים למעוינים.
מצננים לטמפרטורת החדר, מפרקים למעוינים בודדים ושומרים בכלי אטום (זהירות, אין דבר בעולם שנמלים אוהבות יותר).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0