המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים את המצות היטב תחת זרם מים ומחכים שעה בערך עד שהמצה יבשה ורכה, ואפשר לקפל אותה והיא לא נשברת. לוקחים גלגלת משוננת וחותכים רצועות מהמצה.
מגלגלים כל רצועה לגליל הדוק.
מחממים שמן וכשהוא חם מכניסים את המצות המגולגלות לטיגון, כדי שלא יפתחו אפשר להתחיל את הטיגון עם רינג כדי שתשמר הצורה.
להכנת הסירופ: מרתיחים סוכר ומים. כשמתחילות להיווצר בועות מוסיפים מי ורדים ומיץ לימון לקראת הסוף.
מי שאוכל קטניות יכול לפזר שומשום כשר לפסח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0