כאשר נוצר קצף, מוסיפים את הסוכר בשתיים שלוש פעימות. ממשיכים להקציף עד אשר מתקבל קצף גמיש.
שלב 4
0 דקות
שמים בקערה נפרדת חלמונים, שמן, דבש, ריבה, קינמון וקורט מלח, וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים, ומערבבים בתנועות עטיפה עדינות.
שלב 6
0 דקות
מנפים את הקמח, ומוסיפים בהדרגה לתערובת שבקערה. מערבבים בתנועות עטיפה עד להטמעה.
שלב 7
0 דקות
משמנים תבנית עגולה מספר 26 ס"מ, ויוצקים את התערובת לתבנית המשומנת.
שלב 8
0 דקות
אופים את העוגה בתנור במשך 50 דקות, או עד אשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
שלב 9
0 דקות
מצננים את העוגה עד לקירור מוחלט.
שלב 10
0 דקות
עוברים עם סכין בדפנות העוגה, ומחלצים אותה מהתבנית.
שלב 11
5 דקות
מניחים את העוגה על צלחת הגשה, ובוזקים מעל אבקת סוכר.
בתיאבון!
ניתן להמיר את ריבת הפטל בריבת תות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
11
מחממים תנור לחום בינוני של 180-190 מעלות.
שלב 2
מתוך
11
מקציפים חלבונים בקערת מערבל.
שלב 3
מתוך
11
כאשר נוצר קצף, מוסיפים את הסוכר בשתיים שלוש פעימות. ממשיכים להקציף עד אשר מתקבל קצף גמיש.
שלב 4
מתוך
11
שמים בקערה נפרדת חלמונים, שמן, דבש, ריבה, קינמון וקורט מלח, וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 5
מתוך
11
מוסיפים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים, ומערבבים בתנועות עטיפה עדינות.
שלב 6
מתוך
11
מנפים את הקמח, ומוסיפים בהדרגה לתערובת שבקערה. מערבבים בתנועות עטיפה עד להטמעה.
שלב 7
מתוך
11
משמנים תבנית עגולה מספר 26 ס"מ, ויוצקים את התערובת לתבנית המשומנת.
שלב 8
מתוך
11
אופים את העוגה בתנור במשך 50 דקות, או עד אשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
שלב 9
מתוך
11
מצננים את העוגה עד לקירור מוחלט.
שלב 10
מתוך
11
עוברים עם סכין בדפנות העוגה, ומחלצים אותה מהתבנית.
שלב 11
מתוך
11
מניחים את העוגה על צלחת הגשה, ובוזקים מעל אבקת סוכר.
בתיאבון!
ניתן להמיר את ריבת הפטל בריבת תות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0