המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מניחים בתבנית תנור על גבי נייר אפייה חופן מלח גס, ומעליו את הסלקים. צולים כחצי שעה בתנור עד לריכוך. מצננים ופורסים לשמיניות.
בתבנית תנור נפרדת מניחים קוביות אננס וצולים עד התקרמלות כ-10 דקות. מצננים.
מחממים מחבת טפלון ללא שומן וקולים את האגוזים עד קבלת פריכות.
מחממים במחבת 2-3 כפות שמן זית, וצורבים את קוביות גבינת החלומי עד הזהבה.
מערבבים יחד בצנצנת את החומץ תפוחים, שמן זית, לימון וקוביות ארטיק אננס או כף מיץ מקופסת שימורים עד לקבלת מרקם אחיד.
בקערה גדולה מניחים רוקט, מפזרים מעליו את האננס, הצנוניות והאגוזים ויוצקים כמעט את כל הוויניגרט.
מערבבים ומעבירים לקערת הגשה. מסדרים בצורה יפה את קוביות הגבינה ואת הסלקים ויוצקים את שארית הוויניגרט. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0