המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר רחב שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מכניסים פנימה את חזה העוף וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.
יוצקים את החציל הפיקנטי ומביאים לרתיחה עדינה.
מתבלים במלח ופלפל.
מכסים, מכבים את האש ומניחים ל-5 דקות נוספות.
הצעת הגשה – להוסיף אורז לבן או פירה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0