המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל המרכיבים בקערה בינונית.
מערבבים היטב בכף עץ עד שמתקבלת תערובת הדומה לבצק.
מרטיבים ידיים ויוצרים כדורים קטנים.
טובלים בסוכריות מזרה צבעוניות או שמדביקים סוכריות סודה.
מניחים בצלחת ומכניסים למקפיא עד שהכדורים נהיים מעט קשים.
לוקחים מקלות ונועצים כל מקל באמצע הכדור להשגת מראה של סוכרייה.
לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החלב ביין ואת החמאה במרגרינה, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0