המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר עם מעט מרגרינה את האטריות עד להשחמה. מוסיפים את האורז ,ומאדים תוך כדי ערבוב מס דקות.
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לאדות עד שהאורז חם מאוד.
יוצקים את המים הרותחים ומערבבים את האורז פעם אחת בלבד, מכסים את הסיר במכסה עם מגבת, מורידים את האש ללהבה הנמוכה ביותר ומבשלים כ - 18 דקות .
מכבים את האש ומחכים - 5 דקות נוספות. מסירים את המכסה, מוציאים את הפלפל האנגלי ועלי הדפנה ו"פותחים" את האורז בעזרת מזלג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0