אופן הכנת מילוי הקובה: לקצוץ בצל דק מאוד, להוסיף 400 גרם בשר טחון, מלח, פלפל שחור וכפית בהרט לקובה.
שלב 2
0 דקות
הכנת הקובה: רבע קילו סולת, 1/2 כוס מים ומעט מלח - לערבב הכל ולשים את הבצק, מוסיפים מים או סולת לפי הצורך, עד שמקבלים בצק גמיש. (אפשר להוסיף מעט בורגול מושרה במים וסחוט היטב ומעט קמח).
שלב 3
0 דקות
משהים את העיסה מספר דקות.
שלב 4
0 דקות
משטחים על כף היד חתיכת בצק סולת, מניחים על הבצק מעט מתערובת הבשר, סוגרים לעיגול יפה, מגלגלים מעט את הכדור וזורקים למרק הרותח (שתכף אתן את המתכון), מבשלים על אש קטנה כ-40 דק'.
שלב 5
0 דקות
אופן הכנת המרק: לטגן בסיר בצל קצוץ, להוסיף 2 גזרים חתוכים, 2 קישואים חתוכים וחתיכות דלעת. להוסיף מים בכמות של 1/2 סיר. להוסיף: כפית בהרט, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
שלב 1
מתוך
5
אופן הכנת מילוי הקובה: לקצוץ בצל דק מאוד, להוסיף 400 גרם בשר טחון, מלח, פלפל שחור וכפית בהרט לקובה.
שלב 2
מתוך
5
הכנת הקובה: רבע קילו סולת, 1/2 כוס מים ומעט מלח - לערבב הכל ולשים את הבצק, מוסיפים מים או סולת לפי הצורך, עד שמקבלים בצק גמיש. (אפשר להוסיף מעט בורגול מושרה במים וסחוט היטב ומעט קמח).
שלב 3
מתוך
5
משהים את העיסה מספר דקות.
שלב 4
מתוך
5
משטחים על כף היד חתיכת בצק סולת, מניחים על הבצק מעט מתערובת הבשר, סוגרים לעיגול יפה, מגלגלים מעט את הכדור וזורקים למרק הרותח (שתכף אתן את המתכון), מבשלים על אש קטנה כ-40 דק'.
שלב 5
מתוך
5
אופן הכנת המרק: לטגן בסיר בצל קצוץ, להוסיף 2 גזרים חתוכים, 2 קישואים חתוכים וחתיכות דלעת. להוסיף מים בכמות של 1/2 סיר. להוסיף: כפית בהרט, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0