המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הדובדבנים בסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר, את היין ו-3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
בוחשים עד שהסוכר נמס, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדובדבנים מתרככים, כרבע שעה. מצננים מעט.
מעבירים את המרק למעבד מזון או ממחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה. מעבירים דרך מסננת לתוך קערה. מוסיפים את השמנת, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם יש צורך.
מכסים ומצננים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מוזגים את המרק לצלחות הגשה מצוננות או לכלי מרכזי המונח על קוביות קרח.
אפשר לקשט בשמנת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0