המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקלף את תפוחי האדמה שבושלו, ולפרוס או לגרר עם מגררת עבה.
לטגן את רצועות הפלפלים (מכל הצבעים), במחבת עם שמן זית.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח, החלב (אפשר להמיר במים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הפטרוזיליה, המלח, הפלפל ואבקת מרק העוף, ולערבב היטב.
בתבנית משומנת בשמן זית, להניח את תפוחי האדמה, מעל תפוחי האדמה את הפלפלים שטוגנו, מעל הכל לשפוך את כל העיסה שהוכנה בקערה נפרדת.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
הפשטידה מוכנה כשהיא מקבלת מעל צבע חום יפה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0