המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להוציא את רגלי הפטריות.
להכין מילוי: לשפוך את הקוטג' לקערה ולהוסיף מלח, פלפל, שמיר קצוץ, ולקצוץ את הרגלים שהוצאנו וגם אותם להוסיף לתערובת.
לערבב הכל יחד. לאחר מכן למלא את כל הפטריות ולפזר אותם בתבנית אפייה.
להניח אותם בתנור ל-15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0