המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להוציא את רגלי הפטריות.
להכין מילוי: לשפוך את הקוטג' לקערה ולהוסיף מלח, פלפל, שמיר קצוץ, ולקצוץ את הרגלים שהוצאנו וגם אותם להוסיף לתערובת.
לערבב הכל יחד. לאחר מכן למלא את כל הפטריות ולפזר אותם בתבנית אפייה.
להניח אותם בתנור ל-15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0