המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
שוטפים את הפטריות וחותכים לפרוסות.
מוסיפים את הפטריות לסיר ומשחימים מעט.
מוסיפים את אבקת המרק, אגוז המוסקט והבורגול.
מוסיפים מים לסיר.
מבשלים כ- 45 דקות בסיר מכוסה.
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהמרק מסמיך מעט.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מערבבים ומורידים מהאש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0