המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש את כל חומרי הבצק ולשים במקרר ל-30 דקות.
להוציא את המים מגבינת הכנען ולספוג במגבת.
לערבב היטב את חומרי המילוי.
לרדד את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.
לשים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, לסגור לכיסון ולהדק היטב.
להרתיח סיר עם מים.
לבשל במים רותחים עד שהכיסונים צפים.
להוציא מהמים הרותחים ולהגיש עם שמנת חמוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0