המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להרתיח את המים עם השמן + 1 כף שטוחה מלח.
כשהמים רותחים, מנמיכים את האש ומוסיפים תוך כדי בחישה 4 כוסות סולת עד שכל הסולת נבלעת.
מכסים את הסיר במגבת מטבח ועל המגבת מניחים מכסה של סיר.
מבשלים על להבה קטנה כ- 20 דקות , מורידים מהאש ובעזרת מזלג מפוררים את הגושים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0