המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים עד לקצף עמיד.
מרתיחים על אש קטנה סיר עם מים וסיר בתוכו. מנמיכים להבה.
ממיסים את השוקולד עד שנהיה לקרם אחיד.
מוסיפים את החלמונים לשוקולד ומערבבים מיד עד שהחלמונים נבלעים לחלוטין.
מוסיפים לתערובת השוקולד והחלמונים 3 כפות מהקצף של החלבונים ומערבבים עד שמתאחדים.
מעבירים את תערובת השוקולד לקצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול עד שהתערובת מתאחדת.
לכסות ולהכניס למקרר כ - 3-4 שעות לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0