המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים על פי הוראות היצרן.
מחממים במחבת שמן ומטגנים במשך דקה את שיני השום ועלי המרווה. מוציאים ומניחים בצד.
באותו שמן מטגנים את פרוסות הקישוא תוך ערבוב, עד להזהבה.
מוסיפים את קוביות הפלפל, העגבניות והזיתים, מטגנים ומערבבים למשך 3 דקות.
יוצקים את החומץ בלסמי ומערבבים עוד דקה, מוסיפים אל הפתיתים.
מתקנים את התיבול, מערבבים עם עלי הרוקט ומגישים. אפשר להגיש קר בתור סלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0