המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב חומרי בצק עד קבלת בצק אחיד. מומלץ לקרר.
להמיס חומרי מילוי עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
לחלק בצק ל-8 חלקים. לרדד כל חלק לעיגול.
למרוח כל עיגול בשמן ותערובת השוקולד לציפוי.
לחתוך כל עיגול ל-16 משולשים (כמו פיצה) או יותר.
לגלגל כל משולש מהחלק הרחב אל הקצה. להניח על תבנית מרופדת.
להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0