המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לסיר את כל חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-7 דקות.
הכנת הדג בתנור: מניחים את פרוסות הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בדג פורל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על תבנית ומכסים ברוטב. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות. אפשר להשאיר את התבנית בתנור עד להגשה.
הכנת הדג בסיר בישול: מבשלים את הרוטב. מניחים את פרוסות הדגים על הרוטב במחבת או בסיר שטוח למשך כ-20 עד 25 דקות.
להגשה: מניחים את פרוסות הדג על צלחת, ואפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0