המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את הקמח והשמרים היבשים ומערבבים, מוסיפים סוכר ומערבבים ואחר כך את המלח ומערבבים.
מוסיפים את השמן והמים ומכינים בצק רך וגמיש.
מורחים בשמן זית כדי שלא יתייבש ומניחים בצד להתפחה של שעה.
מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, ומרדדים לעלה עגול (כמו פיתה) על משטח משומן בשמן זית, ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
בעזרת תחתית של כוס או מצקת יוצרים גומה באמצע בכל אחד, מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה.
לאחר התפיחה, אם צריך עוד קצת להגדיל את הגומה זה הזמן.
לצקת ביצה בזהירות לתוך הגומה, לפזר על הביצה והבצק מעט מלח גס, ומסביב על הבצק לטפטף שמן זית, זעתר ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש.
לאפות ב 190 מעלות כרבע שעה, או עד שהבצק ישחים והביצה יציבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0