המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הקמח והמרגרינה בקערה ולשים בהדרגה את הקמח עד שנוצר בצק אחיד. אם דביק לכם הבצק להוסיף קמח עד שהבצק רך.
לשמן את התבנית, לקחת חתיכה מהבצק בגודל כדור טניס ולהכניס לפריזר.
בינתיים לשים את הבצק בתבנית, למרוח על הבצק ריבה או ממרח תמרים
להקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר, להוסיף חצי שקית פודינג וניל ולהקציף טוב טוב עד שנהיה קרם.
את הקרם לשפוך על הריבה.
להוציא מהפריזר את הבצק ולגרד במגרדת על הקרם כולו.
לקחת חתיכת שוקולד מריר ובמגרדת לפזר על כל העוגה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לכ- 40 דקות בערך (או פחות, תלוי בתנור שלכם).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0