המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים את ניצני הכרוב, שמים בקערה, מפזרים מעט מלח מעל, יוצקים מים רותחים, משהים כחמש דקות ומסננים היטב.
שוטפים ומנגבים את הפטריות, מסירים את רגליהן, וחוצים לשניים את ראשיהן.
שוטפים את עגבניות השרי.
מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הירקות ומאדים, תוך הקפצה ובחישה בכף עץ, במשך כחמש דקות.
מתבלים במלח, פלפל, סוכר, מיץ לימון, סויה וג'ינג'ר. מטפטפים 1 כף שמן שומשום, ומקפיצים תוך כדי בחישה בכף עץ.
יש להקפיד שהירקות יישארו קשים ופריכים. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0