המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים בשקית ניילון ומנערים, כך שקוביות הדלעת תימשחנה היטב בתערובת.
מוציאים מהשקית ומעבירים לתבנית.
אופים בתנור שחומם לחום בינוני 45 דקות, עד שהדלעת מתחילה להשחים והיא רכה דיה למאכל. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0