המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה את הקמח, המלח, סוכר, קמח, ביצה, מים ושמן, מערבבים ומוסיפים תוך כדי את השמרים. לשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש.
במידת הצורך יש להוסיף עוד מים או קמח. אם הבצק דביק מדי יש להוסיף מעט שמן.
לאחר שהבצק מוכן יש לכסות אותו במגסת למשך שעה-שעה וחצי עד תפיחה פי 3 מנפחו.
לאחר שהבצק תפח יש לחלק את הבצק לשלוש, ולהוסיף מעט קמח לכל עיגול. ליצור מגל עיגול נקניקים שווים ולקלוע לחלה.
יש להכין את התבנית המשומנת ולשים בה את החלה, לאחר מכן לכסות שוב ולחכות 40 דקות נוספות לתפיחה.
לאחר הכפלת הנפח יש למרוח את החלה בביצה ולפזר עליה שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 25-30 דקות. בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0