המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כמה דקות.
מוסיפים עגבניות ומים ומביאים לרתיחה.
מתבלים באבקת מרק עגבניות, מלח ופלפל, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ-15 דקות.
מניחים מעל הרוטב את הביצים הטריות, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל, ומבשלים עד שהביצים מוכנות.
מומלץ להגיש חם עם לחם טרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0