המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את האורז, מערבבים, ולאחר כשלוש דקות מסירים מהאש.
מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, מלח ופפריקה, ומערבבים.
חותכים את הפלפל בראש, ושומרים את ה"מכסה".
בעזרת כף ממלאים כל פלפל בתערובת, עד לכדי שני שליש מהפלפל.
מניחים את הפלפלים בסיר או במחבת עמוקה, ויוצקים עליהם את תערובת הרוטב, כך שהוא מכסה לפחות את רוב הפלפלים.
מבשלים בסיר או במחבת מכוסה במשך שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0