המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-190 מעלות.
טורפים את החמאה והסוכר במערבל חשמלי או ביד. מוסיפים את הביצים לתערובת בזו אחר זו. בוחשים פנימה את נבט החיטה והוניל.
מעבירים את הקמח, אבקת אפייה ומלח דרך מסננת, ומוסיפים לתערובת.
בכלי קטן מערבבים את רבע כוס הסוכר חום עם קינמון.
יוצרים מהתערובת כדורים בגודל בינוני וטובלים בסוכר חום עם קינמון.
מניחים על דף אפייה משומן. משאירים רווח של 4 ס"מ בין הכדורים. משטיחים קלות.
אופים 10-8 דק'.
בעזרת מרית, מורידים כמעט מייד מן התבנית ומצננים על גב רשת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0