מניחים בסיר על להבה קטנה כוס סוכר, רבע כוס חלב, 3 כפות קקאו ומרגרינה, וממיסים תוך כדי בחישה, עד ליצירת קרם הומוגני.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים כף וניל וכף קוניאק.
שלב 3
0 דקות
כאשר התערובת מצטננת מוסיפים 5 חלמונים ומערבבים היטב לתוך התערובת. מוסיפים את יתר החומרים ובוחשים הכל יחד.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את החלבונים עם ארבע כפות סוכר וחמש שקיות סוכר וניל. מקציפים בקצב יציב. מבליעים את התערובת בתוך החלבונים. מקפלים בזהירות. אם רוצים שתערובת הקקאו תהיה אוורירית מוסיפים 2-3 כפות חלבונים ואז לערבב עם יתר הקציפה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים הכל לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני.
שלב 6
0 דקות
לציפוי העוגה מקציפים יחד שמנת מתוקה, שלושת רבעי כוס חלב אינסטנט פודינג, כפית גדושה של נס קפה, סוכר וניל וכף סוכר ומורחים על העוגה האפויה.
שלב 1
מתוך
6
מניחים בסיר על להבה קטנה כוס סוכר, רבע כוס חלב, 3 כפות קקאו ומרגרינה, וממיסים תוך כדי בחישה, עד ליצירת קרם הומוגני.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים כף וניל וכף קוניאק.
שלב 3
מתוך
6
כאשר התערובת מצטננת מוסיפים 5 חלמונים ומערבבים היטב לתוך התערובת. מוסיפים את יתר החומרים ובוחשים הכל יחד.
שלב 4
מתוך
6
מקציפים את החלבונים עם ארבע כפות סוכר וחמש שקיות סוכר וניל. מקציפים בקצב יציב. מבליעים את התערובת בתוך החלבונים. מקפלים בזהירות. אם רוצים שתערובת הקקאו תהיה אוורירית מוסיפים 2-3 כפות חלבונים ואז לערבב עם יתר הקציפה.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים הכל לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני.
שלב 6
מתוך
6
לציפוי העוגה מקציפים יחד שמנת מתוקה, שלושת רבעי כוס חלב אינסטנט פודינג, כפית גדושה של נס קפה, סוכר וניל וכף סוכר ומורחים על העוגה האפויה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0