המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
קולפים את תפוחי האדמה ומגררים בפומפיה דקה.
מניחים בקערה ומוסיפים ביצים קשות, אפונה וגזר, פטרוזיליה ובצל ירוק.
מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומוסיפים את הביצים. מערבבים.
משטחים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ .
מחממים חצי כוס שמן, יוצקים על הבלילה ואופים כ-40 דקות, או עד שהמאפה משחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0