המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים עם סוכר.
ממיסים את השוקולד.
מקציפים את החלמונים עם סוכר.
משלבים את החלמונים עם השוקולד והברנדי.
מוסיפים את קציפת החלבונים.
ממלאים 3/4 תבנית, ואופים ב-150 מעלות כ-50 דקות.
את יתרת הקציפה והשוקולד מכניסים למקרר.
כאשר היא נאפתה והתקררה, מוסיפים את יתרת קציפת החלבונים והשוקולד ומכניסים לקירור.
מקשטים עם תלתלי שוקולד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0