המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הזיתים (אפשר להמיר את הזיתים לפטריות שמפיניון משומרות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מבשלים דקה, מכבים את האש ומסננים. חוזרים על הפעולה פעם נוספת.
בסיר נקי מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות מכל הצדדים.
מוסיפים את הזיתים, מלח ופלפל לפי הטעם ומים בכמות שתכסה את הכול ועוד קצת. מרתיחים, מקטינים להבה ומבשלים עד שמוכן.
גיוונים: אפשר להחליף חלק מהזיתים בפטריות שמפיניון משומרות, שלמות (לפני הבישול יש לסנן את הפטריות מנוזלי השימור, לצקת עליהן מים רותחים ולהשהות כ-3 דקות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0