מניחים את הזיתים (אפשר להמיר את הזיתים לפטריות שמפיניון משומרות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מבשלים דקה, מכבים את האש ומסננים. חוזרים על הפעולה פעם נוספת.
שלב 2
0 דקות
בסיר נקי מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות מכל הצדדים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הזיתים, מלח ופלפל לפי הטעם ומים בכמות שתכסה את הכול ועוד קצת. מרתיחים, מקטינים להבה ומבשלים עד שמוכן.
שלב 4
0 דקות
גיוונים: אפשר להחליף חלק מהזיתים בפטריות שמפיניון משומרות, שלמות (לפני הבישול יש לסנן את הפטריות מנוזלי השימור, לצקת עליהן מים רותחים ולהשהות כ-3 דקות).
שלב 1
מתוך
4
מניחים את הזיתים (אפשר להמיר את הזיתים לפטריות שמפיניון משומרות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מבשלים דקה, מכבים את האש ומסננים. חוזרים על הפעולה פעם נוספת.
שלב 2
מתוך
4
בסיר נקי מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות מכל הצדדים.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הזיתים, מלח ופלפל לפי הטעם ומים בכמות שתכסה את הכול ועוד קצת. מרתיחים, מקטינים להבה ומבשלים עד שמוכן.
שלב 4
מתוך
4
גיוונים: אפשר להחליף חלק מהזיתים בפטריות שמפיניון משומרות, שלמות (לפני הבישול יש לסנן את הפטריות מנוזלי השימור, לצקת עליהן מים רותחים ולהשהות כ-3 דקות).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0