חותכים את חזה העוף לרצועות קטנות (בערך כגודל זית), ומניחים בקערה.
שלב 2
0 דקות
לוקחים ביצה אחת ומפרידים בין החלמון לחלבון. את החלבון מוסיפים לקערת נתחי חזה העוף. מוסיפים לקערה כף סויה, ומערבבים את נתחי העוף, החלבון והסויה, עד שכל הנתחים יכוסו.
שלב 3
0 דקות
את גרגירי התירס שוטפים במים ומסננים. גרגירי פחית אחת מעבדים במעבד מזון עד שהופכים למחית חלקה.
שלב 4
0 דקות
מטגנים את הבצל הקצוץ, ולאחר מכן מוסיפים את התירס המעובד ומטגנים במשך כ-2 דקות.
שלב 5
0 דקות
לסיר גדול יוצקים את ציר מרק העוף וכן את התבלינים, ומביאים את המרק לרתיחה בלהבה גבוהה.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים למרק את גרגירי התירס ושמן השומשום, ובוחשים היטב. מביאים את המרק לרתיחה חוזרת. מוסיפים לסיר את תערובת הבצל והתירס המעובדים, ומערבבים היטב במשך כדקה אחת, על מנת שלא יווצרו גושים. מוסיפים לסיר את נתחי חזה העוף, תוך כדי בחישה מתמדת. מתבלים את המרק בסויה הנותר ובמלח .
שלב 7
0 דקות
טורפים את הביצה השנייה ויוצקים אותה בזילוף ותוך ערבוב למרק הרותח, ליצירת נטיפי הביצים.
שלב 1
מתוך
7
חותכים את חזה העוף לרצועות קטנות (בערך כגודל זית), ומניחים בקערה.
שלב 2
מתוך
7
לוקחים ביצה אחת ומפרידים בין החלמון לחלבון. את החלבון מוסיפים לקערת נתחי חזה העוף. מוסיפים לקערה כף סויה, ומערבבים את נתחי העוף, החלבון והסויה, עד שכל הנתחים יכוסו.
שלב 3
מתוך
7
את גרגירי התירס שוטפים במים ומסננים. גרגירי פחית אחת מעבדים במעבד מזון עד שהופכים למחית חלקה.
שלב 4
מתוך
7
מטגנים את הבצל הקצוץ, ולאחר מכן מוסיפים את התירס המעובד ומטגנים במשך כ-2 דקות.
שלב 5
מתוך
7
לסיר גדול יוצקים את ציר מרק העוף וכן את התבלינים, ומביאים את המרק לרתיחה בלהבה גבוהה.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים למרק את גרגירי התירס ושמן השומשום, ובוחשים היטב. מביאים את המרק לרתיחה חוזרת. מוסיפים לסיר את תערובת הבצל והתירס המעובדים, ומערבבים היטב במשך כדקה אחת, על מנת שלא יווצרו גושים. מוסיפים לסיר את נתחי חזה העוף, תוך כדי בחישה מתמדת. מתבלים את המרק בסויה הנותר ובמלח .
שלב 7
מתוך
7
טורפים את הביצה השנייה ויוצקים אותה בזילוף ותוך ערבוב למרק הרותח, ליצירת נטיפי הביצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0