המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה העוף לרצועות קטנות (בערך כגודל זית), ומניחים בקערה.
לוקחים ביצה אחת ומפרידים בין החלמון לחלבון. את החלבון מוסיפים לקערת נתחי חזה העוף. מוסיפים לקערה כף סויה, ומערבבים את נתחי העוף, החלבון והסויה, עד שכל הנתחים יכוסו.
את גרגירי התירס שוטפים במים ומסננים. גרגירי פחית אחת מעבדים במעבד מזון עד שהופכים למחית חלקה.
מטגנים את הבצל הקצוץ, ולאחר מכן מוסיפים את התירס המעובד ומטגנים במשך כ-2 דקות.
לסיר גדול יוצקים את ציר מרק העוף וכן את התבלינים, ומביאים את המרק לרתיחה בלהבה גבוהה.
מוסיפים למרק את גרגירי התירס ושמן השומשום, ובוחשים היטב. מביאים את המרק לרתיחה חוזרת. מוסיפים לסיר את תערובת הבצל והתירס המעובדים, ומערבבים היטב במשך כדקה אחת, על מנת שלא יווצרו גושים. מוסיפים לסיר את נתחי חזה העוף, תוך כדי בחישה מתמדת. מתבלים את המרק בסויה הנותר ובמלח .
טורפים את הביצה השנייה ויוצקים אותה בזילוף ותוך ערבוב למרק הרותח, ליצירת נטיפי הביצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0