המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים בצל אחד.
מניחים את גוש הבשר בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל הקלוף ועלי הדפנה ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית, עד לריכוך הבשר.
מסננים את הבשר ממי הבישול ,אותם שומרים בצד.
פורסים את נתח הבשר לפרוסות עבות, בדומה לחיתוך לחם.
קולפים שני בצלים, וחותכים אותם לאורך.
מוזגים שמן לסיר שטוח, מניחים בתחתיתו את הבצלים החתוכים, ומטגנים עד להשחמה קלה.
מעל הבצל המושחם מסדרים את פרוסות הבשר אחד ליד השני, מכסים במי הבישול של הבשר ששמרנו בצד, מוסיפים עוד מים עד לכיסוי מלא של תכולת הסיר ומביאים לרתיחה.
בוזקים מעל הבשר כורכום וכוסברה קצוצה, ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0