המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את המילוי: נפטרים מעלי הארטישוק ומזקנו וקוצצים דק את הלבבות ואת הגבעולים.
קוצצים את הכרישה ומזהיבים בשמן. מוסיפים שום ומערבבים.
מוסיפים את הארטישוקים הקצוצים למחבת ומערבבים.
חולטים את הברוקולי, מסננים ומוסיפים למחבת.
מתבלים בנדיבות במלח, פלפל ובפטרוזיליה, מערבבים ומסירים מהאש. מצננים לטמפרטורת החדר.
מוסיפים למילוי חלמון ושמנת ומערבבים היטב.
ממלאים את צינורות הקנלוני במילוי (הכי נוח לעבוד בידיים) ומשכיבים בצפיפות בתבנית.
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל. מפזרים מעל גבינה מגוררת בנדיבות ולסיום זורים פלפל שחור גרוס.
אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0