המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במיקסר חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה לתערובת אחיד (לא לערבב הרבה) מורחים על תחתית תבנית משומנת במעט שמן (כמות הבצק מספיקה לכל התבנית למרות שזה נראה מעט). אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות, או עד שקיסם ננעץ ויוצא נקי (הבסיס בצבע זהוב לבן). מניחים לקירור.
מחוררים את בסיס העוגה עם קיסם (כ-15 חורים בכל העוגה) לוקחים 3/4 כוס מסירופ/נוזל המשמשים ומרטיבים את בסיס העוגה בצורה שווה.
חותכים את המשמשים לפלחים, ומסדרים במעגל צמוד לדפנות התבנית על הבסיס ובמרכז (מה שנשאר).
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה 38%, כוס חלב ואינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם יציב.
שופכים על הבסיס עם המשמשים, ומכניסים לקירור. מכינים ג'לי משמש לפי הוראות ההכנה, ממתינים חמש דקות ושופכים על העוגה.
מכניסים לקירור של 8 שעות לפחות (עדיף לילה). העוגה משתבחת למחרת. בתיאבון! ניתן להמיר את המשמשים המשומרים לאפרסקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0