המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים היטב בקערה קטנה את כל מרכיבי הציפוי, למעט השמן ופרורי הלחם.
כשהתערובת אחידה מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב סמיך.
מצפים את הכרובית ברוטב, אפשר בתוך הקערה או מעליה עם הידיים.
מניחים את הכרובית בתבנית עם נייר אפיה ומפזרים מעל את פרורי הלחם. אם רוצים, זה הזמן להוסיף את השומשום.
אופים 30-45 דקות, תלוי בגודל הכרובית, עד שהציפוי זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0