המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל קצוץ עד השחמה ומוסיפים את הפתיתים. מערבבים ומטגנים קלות.
מבשלים לפי הוראות האריזה.
מכינים את הרוטב: מטגנים את חזה העוף כדקה, רק עד הלבנה. להוציא לצלחת.
ממיסים באותה מחבת את המחמאה יחד עם שמן זית, מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה, מוסיפים שום. מערבבים ומטגנים קלות.
מוסיפים את הפטריות ואת החלב/קרם קוקוס, רבע כוס מים, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העוף ל-2-3 דקות נוספות ומסירים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0