המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה בסיר.
חותכים את החציל לקוביות, מטגנים בשמן עמוק, מניחים בצד.
מטגנים במחבת ווק את הבצל, הפטריות והקישוא עד שיהיו מושחמים.
מוסיפים עשבי תיבול והשום, מערבבים.
מוסיפים את הפסטה לווק. מקפיצים מעט.
מוסיפים חלק מהגבינות, מערבבים עד שהגבינות עוטפות את הפסטה. מוסיפים את החציל, את שאר הגבינות, עשבי תיבול ולהגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0