לשים קמח, מים וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה וללוש 3 דקות עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק רך. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח. לחילופין אפשר להעביר למקרר להתפחה במשך הלילה.
שלב 2
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן הכי דק שאפשר. מורחים על כל מלבן שליש מכמות החמאה.
שלב 3
0 דקות
מניחים את העלים זה על גבי זה בחפיפה ומפזרים קשקבל על העלה העליון. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים ומתפיחים כ-30 דקות.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור ל-190 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מברישים בביצה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.
שלב 1
מתוך
5
לשים קמח, מים וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה וללוש 3 דקות עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק רך. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח. לחילופין אפשר להעביר למקרר להתפחה במשך הלילה.
שלב 2
מתוך
5
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן הכי דק שאפשר. מורחים על כל מלבן שליש מכמות החמאה.
שלב 3
מתוך
5
מניחים את העלים זה על גבי זה בחפיפה ומפזרים קשקבל על העלה העליון. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים ומתפיחים כ-30 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מחממים תנור ל-190 מעלות.
שלב 5
מתוך
5
מברישים בביצה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0