המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בתוך סיר קטן עם המרשמלו. לשים את הסיר על אש בינונית עד שהכל נמס.
כשהכל נמס יש לקחת 2 ביסקוויטים ולשפוך לאחד קצת מ"הרוטב" של השוקולד והמרשמלו ולשים מעליו את השני, וככה לעשות עם כל ה"רוטב".
אחרי שגמרתם יש לקחת את כל הביסקוויטים עם ה"רוטב", לסדר בתבנית ברזל, להכניס לתנור,לכוון לחום 120 מעלות ולאפות בערך 20 דקות.
לצנן את הביסקווטים ואז לאכול בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0