המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים בסיר שמן, שום, פפריקה, מלח וכמון. לחמם את השמן עם התבלינים, לערבב ולהוסיף מעט מים כדי שלא ישרף.
להוסיף את הרסק עם אבקת המרק, לערבב ולהוסיף את הזיתים והפטריות. לערבב היטב שיספגו את הטעמים ולהוסיף את המים.
לבשל 45 דק' בערך, עד שרוב המים יתאדו.
בשלב זה להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 10 דקות, להשאיר מעט רוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0