המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול ומבשלים את הפסטה. מסננים.
באותו סיר מאדים את הבצל בשמן, ומוסיפים את התיבלונים בזיליקום ואת העגבניות. מבשלים 3 דקות.
כדאי להשאיר את המסננת עם הפסטה על הסיר שבו מתבשל הרוטב, כדי שלא תתקרר.
מחלקים לצלחות גדולות, יוצקים את הרוטב, אפשר לקשט עם בזיליקום טרי וגבינה מגוררת בצד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0