שמים בסיר את הכרובית והברוקולי, מכסים במים מומלחים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסננים.
שלב 2
0 דקות
ממיסים בסיר כבד את החמאה עם השמן, מוסיפים את הבצל והשום ומאדים 10 דקות. בוחשים מדי פעם, מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, הקמח ומרק התיבול ובוחשים בעדינות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המים ואת החלב, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה 45 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השמנת ומבשלים 5 דקות על סף רתיחה. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם בעיטור קרוטונים ועירית קצוצה.
שלב 1
מתוך
5
שמים בסיר את הכרובית והברוקולי, מכסים במים מומלחים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסננים.
שלב 2
מתוך
5
ממיסים בסיר כבד את החמאה עם השמן, מוסיפים את הבצל והשום ומאדים 10 דקות. בוחשים מדי פעם, מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, הקמח ומרק התיבול ובוחשים בעדינות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את המים ואת החלב, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה 45 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את השמנת ומבשלים 5 דקות על סף רתיחה. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם בעיטור קרוטונים ועירית קצוצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0