המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את הכרובית והברוקולי, מכסים במים מומלחים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסננים.
ממיסים בסיר כבד את החמאה עם השמן, מוסיפים את הבצל והשום ומאדים 10 דקות. בוחשים מדי פעם, מוסיפים את הכרובית, הברוקולי, הקמח ומרק התיבול ובוחשים בעדינות.
מוסיפים את המים ואת החלב, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה 45 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים 5 דקות על סף רתיחה. טועמים ומשפרים תיבול.
מגישים חם בעיטור קרוטונים ועירית קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0