המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מסדרים את הירקות בתבנית.
שמים בקערה את השמן, עשבי התיבול השום, הפלפל והמלח.
מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים עם הירקות,
מוסיפים כחצי כוס מים לתבנית ומכסים בנייר כסף.
אופים כ-60 דקות מכוסה,
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0