המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפרוס בצל לטבעות. לחצות עגבניות שרי.
לחמם מעט שמן זית במחבת ולהקפיץ קלות את הבצל והעגבניות. להסיר מהאש ולצנן.
שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
מניחים את הבצק בתבנית אפייה גדולה ומשומנת, משטחים את הבצק בכל התבנית ומניחים להתפחה מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח.
יוצרים בבצק שבתבנית גומות עם האצבעות ובוזקים מלח גס ושמן זית.
מפזרים עגבניות שרי ובצל סגול ומגרדים גבינה בולגרית מעל.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-20-30 דקות, או עד הפוקאצה מזהיבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0